Dugnadslister, kjøkken- og foreldrehjelp barneidretten hausthalvåret 2017
15/10/2017
Lærdal IL 80 år
24/10/2017

Herrelaget vårt vann i dag heime mot Førde 2 i Tangenhalln 33-28. Til  pause stod det 16-16, og det var ein jamn kamp heilt til dei siste 10 minuttane av kampen. Da tok heimelaget over leiinga og drog litt i fra. Førde stilte med 7 spelarar, og Årdølen Rolf Johnny Vinda måtte vere målvakt. Dette fordi målvakta var sjuk. All honnør til Førde 2 som gjennomførte kampen trass få spelarar.

Fakta kan du sjå her Herrelaget kamprapport 22102017

Alle foto Jan-Ove Skjerping
Alle bilda kan du sjå på facebook

Emil i farta

Alfred reddar 7meter i starten på kampen

Dagens lag bak fv: Alfred Holsæter, Erlend Sæbø, Jakob Hovland, Kristoffer Loftheim, Håkon Hollevik, Sander Hestetun, Jesper Lågøen, Albert Hæreid, Olav Nundal, Eirik Kolås, Adrian Kvamsdal, Sondre Hovland og Øystein Yttri. Liggande framme fv: Tobias Herstad og Emil Hillestad